Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által szervezett "Mit egyen a család?- Fókuszban az ételallergia" címmel főzőiskola került megrendezésre az OHANA Gasztroklub és Főzőiskolában Kecskeméten.
A főzőiskola az EFOP-1.2.1-15-2016-00262 pályázati projekt támogatásának köszönhetően valósult meg.
Főzőbemutatóval egybekötött előadássorozatokon azok vesznek részt, akik érdeklődnek az egészséges étkezés iránt, és akiknek a családjában valamely étel intoleranciával diagnosztizált egyén van.
A legutóbbi alkalommal 2018 november 9-én, a cukormentes étkezésről hallhatak hazsnos információkat a tanfolyam résztvevői.
Az előadást Puskás Hajnalka- cukrász, táplálkozási tanácsadó vezette, akinek a vezetésével a csoport mézes-mustáros csirkemellet készített, rukkolás lencsesalátával, majd desszertként citromos madeleine-t sütöttek.
Ez alkalommal a Kecskeméti Televízió is a helyszínen járt, riportjukat alábbi linken tekinthetik meg:
Kapcsolódó galéria