Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját a „Mit egyen a család? Fókuszban az ételallergia” címűfőzőbemutatóval egybekötött előadássorozatra.
2018. november 9. péntek 17:00 -19:00
Cukormentes étkezés. Létezhet ilyen?
Feldolgozott élelmiszerek, cukrász készítmények. Telis-tele cukorral. Megvalósítható-e teljes cukormentes étkezés? Szükség van-e egyáltalán erre? Mennyi az elég? Van-e élet a cukorhegyen túl?
Előadó: Puskás Hajnalka – cukrász, táplálkozási tanácsadó
Menü:
Grillezett csirke gránátalmás kuszkuszsalátával
Citromos mini madeleine
Helyszín: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
6000 Kecskemét, Énekes u. 120.
A programon való részvétel INGYENES!
Az alkalmak külön-külön is látogathatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Várunk minden kedves érdeklődőt!
főzőiskola témái:
Az ételallergia korai kialakulásának okai, illetve hogy hogyan hat a táplálkozás a dyslexia, ADHD, dyscalculia, autizmus tüneteire. Szakemberek rávilágítanak arra, hogy mi a pszichológiai háttere az evésnek, fogyásnak és tudatos táplálkozásnak. Foglalkoznak a mini tini korszakkal, a tomboló hormonok és kódolt lustaság elhízás kérdésével is. Segítséget nyújtanak azoknak a szülőknek, akik nemrég szembesültek vele, hogy gluténmentes vagy cukormentes vagy laktózmentes, (akár mindhárom együtt) diétán van a gyermeke. Számukra adnak számos receptötletet, melyet a helyszínen együtt el is készítenek és elfogyasztanak.